Welkom op
de website

Veranda polycarbonaat

Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor gekozen om in het geval van een veranda gebruik te maken van een polycarbonaat dak. Dat is bijzonder interessant, want op die manier kunt u genieten van een reeks interessante voordelen. We zetten de belangrijkste alvast even voor u op een rijtje:

  • Een polycarbonaat dak voor uw veranda is bijzonder duurzaam.
  • Het kenmerkt zich door een lichtdoorlatendheid die vergelijkbaar is met glas.
  • Het warmte werende aspect zorgt er voor dat het altijd aangenaam vertoeven is in uw veranda.

Naast bovenstaande speelt uiteraard ook het kostenplaatje van een dergelijk dak een belangrijke rol. Ook wat dat betreft zit het echter goed met polycarbonaat. Indien u er voor kiest om voor de realisatie van het dak voor uw veranda gebruik te maken van dit materiaal kunt u er in ieder geval zeker van zijn dat u kiest voor niet alleen voordelige, maar ook een duurzame oplossing.

Ga verkleuring tegen!

Eén van de sterkste troeven van polycarbonaat gaat schuil in het feit dat verkleuring in de veranda veel minder snel kans krijgt. Dat is bijzonder belangrijk. Veel mensen die er voor kiezen om een veranda te laten bouwen en daar verschillende meubels in te plaatsen moeten reeds na een korte periode vaststellen dat er verkleuring optreedt. Dat is vervelend, niet in het minst omdat u er eigenlijk weinig aan kunt doen. Door vanaf het begin gebruik te maken van een dak uit polycarbonaat en deze eventueel te voorzien van een zonwering kan dit probleem zeer eenvoudig worden voorkomen.

Lichtdoorlatendheid vergelijkbaar met glas

De platen van polycarbonaat worden in slanke profielen en voorzien van een grotere breedte ten opzichte van glas geplaatst. Dit zorgt er voor dat de lichtdoorlatendheid van de platen vergelijkbaar is met die van een glazen dak. Hierdoor kunt u niet alleen optimaal genieten van uw veranda, daarnaast worden ook de kosten voor de verwarming bijvoorbeeld zeer eenvoudig uitgespaard, zelfs wanneer het bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden net wat kouder is.