Welkom op
de website

Veranda op maat

Wanneer u er voor kiest om een veranda te laten bouwen beschikt u over twee verschillende mogelijkheden. U kunt er in eerste instantie namelijk voor kiezen om gebruik te maken van een standaard veranda die in bijvoorbeeld een voordelig pakket kan worden aangekocht, maar u kunt er eveneens voor opteren om een veranda op maat te laten bouwen. Het spreekt voor zich dat dit laatste een stukje duurder is dan wanneer u er voor kiest om een gewone, kant en klare veranda te realiseren, maar dat neemt niet weg dat het voor veel mensen toch een interessante oplossing is.

Waarom een veranda op maat?

Veel mensen hebben een zeer specifiek eindresultaat in gedachte wanneer ze er voor kiezen om een veranda te realiseren. Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een gewoon standaard pakket zijn die wensen doorgaans niet of nauwelijks realiseerbaar. Door er voor te kiezen om een veranda op maat van uw wensen te laten bouwen kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat alle verwachtingen probleemloos zal weten in te lossen en dat is natuurlijk heel mooi meegenomen. Tel daar ook nog eens bij op dat veel mensen slechts over een beperkte, beschikbare ruimte beschikken en u heeft meteen enkele uitstekende redenen om te kiezen voor een veranda op maat.

Prijs van veranda op maat

Hoeveel een veranda op maat precies zal kosten valt uiteraard niet zomaar te zeggen. Wanneer we de verschillende prijzen op de markt met elkaar vergelijken kunnen we stellen dat de gemiddelde kostprijs voor een veranda op maat met een oppervlakte van 12 vierkante meter ongeveer rond de 7.000 euro ligt. U dient er rekening mee te houden dat het prijskaartje van de veranda niet in het minst wordt beïnvloed door de oppervlakte, maar ook door de materialen waar gebruik van wordt gemaakt evenals door de opties die worden aangebracht. Zaken zoals een zonwering en ventilatie zijn zeer belangrijk, maar de aankoop er van gaat uiteraard eveneens gepaard met een niet onaanzienlijk kostenplaatje.