Welkom op
de website

Screens voor veranda

Zowel indien u over een volledig afgesloten of over een halfopen veranda beschikt kan het interessant zijn om gebruik te maken van zogenaamde screens. Deze screens beschikken eigenlijk over een dubbelzijdige werking. In eerste instantie zorgen ze er namelijk voor dat uw terras niet meer zo vatbaar is voor een stevige wind, maar daarnaast wordt er ook nog eens voor gezorgd dat zonnestralen kunnen worden getemperd. Veel mensen klagen tijdens de warme zomermaanden van veel te hoge temperaturen in hun veranda terwijl dit door middel van een screen eigenlijk zeer eenvoudig te voorkomen is. Denkt u er eveneens aan om gebruik te maken van screens voor uw veranda? Wij vertellen er u graag alles over in dit artikel.

Voordelen van screens voor veranda

Laat ons om te beginnen eerst even alle voordelen die zijn verbonden aan screens voor veranda op een rijtje zetten:

  • Bij een halfopen veranda is het mogelijk om u zeer eenvoudig en tevens ook voordelig te beschermen tegen een harde wind.
  • U kunt er voor zorgen dat zonnestralen niet continue vol op uw veranda invallen waardoor de temperatuur steeds zo aangenaam mogelijk wordt gehouden.
  • Het is mogelijk om screens uit te rusten met een elektrisch systeem waardoor ze automatisch en wanneer nodig worden uitgerold.

Bovenstaande voordelen maken het reeds duidelijk, het gebruik van screens voor veranda kan het comfort in de veranda beslist naar een hoger niveau tillen.

Ideale bescherming tegen wind

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, het is een mooie, zomerse dag en u wil graag genieten van uw tuin, maar helaas staat er een stevige wind. Wanneer u dan gebruik maakt van bijvoorbeeld een half open veranda kan de wind een behoorlijke spelbreker zijn. Dit probleem kunt u gelukkig zeer eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van één van de verschillende screens voor veranda’s die op de markt terug te vinden zijn. Op deze manier biedt u een eenvoudige en betaalbare bescherming tegen een harde wind waardoor u ook op winderige dagen zonder probleem ten volle kunt genieten van uw veranda.